Första besöket

Så här går det till vid en konsultation.


Det du ska ha funderat över när du bokar din tid är om du är beredd att göra förändringar i ditt liv. För det handlar inte bara om att sätta in ett piller och sedan är saken biff. Utan det som jag först tittar på är vad du äter, hur du lever, vad är det som stör så du inte har full hälsa. Kanske måste vi eliminera något så att du får ett bättre näringsupptag eller lägga till något annat. Och det är inte så att alla får samma kostråd, verkligen inte. Det är just det som är grejen att finna ut vad som passar just dig, och det gör jag med hjälp av massor med frågor, men också med olika undersökningar, samt ev att vi behöver ta några blodprover, se mer under fliken tester


Under konsultationen kommer jag att ställa frågor som du förmodligen aldrig tidigare fått om du bara gått inom den konventionella vården. Men dina svar ger mig ledtrådar om hur det står till med din kropps inre, vad du kanske har brist eller ev överskott på, och det är något organ som är belastat, eller om något behöver ändras i din livsföring.

Du skall ha alla ev. mediciner och kosttillskott med dig. Det är bra om du vet om vilken blodgrupp som du tillhör. Har du tagit prover hos din läkare så tar du med dig utskrivna listor. Är det många prover kan vi ta det via 1177 när du kommer. Då loggar du in med mobilt bankid när du är hos mig.

Om du inte har tagit några prover alls kan det vara en god idé att beställa ett prov från Werlabs som heter Karin Björkegren Jones paketet, det utgör en bra grund. Då ser du till att du har fått svaren från detta innan vi ses.


Nu i Coronatid så kan vi sitta utomhus, meddela mig innan att du önskar göra så och klä dig riktigt varmt. Vi kommer sitta under bar himmel och helt utan några väggar i så fall. Sitter vi inne kommer det vara med en meters avstånd och ett öppet fönster. Du väljer var och hur du vill möta mig. Båda kan avboka en tid samma dag utan någon ekonomisk påföljd.


Kostnad för att konsultera mig är 500 kr för en timme. Vid första besöket sätter jag av 1,5 timme, dvs 750 kr. Kostnad för örter och kosttillskott tillkommer. Ev rek jag att några tester bör tas.


Bor du långt bort finns det möjlighet att göra komnsultationen via tele eller Skype. 


Tid bokas antingen genom att du ringer mig eller mejlar alla tider som du kan de närmaste tre veckorna. Helgdagar och vardagskvällar (efter kl 17) går att boka, men då är taxan 1,5 ggr normal pris. Du hittar tele och mejl här

I Coronatid kan vi sitta ute om du så önskar! Klä dig varmt, vind- och regntätt!